Saturday, April 9, 2011

::KERAS KEPALA KAH AKU??::

assallamualaikum n slamat mlm..
sbnrnye kn,aku ngh xde mud lol skng..
td mud ok tp skng da x ok...
why??
nk tw ek npe??
hurm xyh tw la..
*kalu xnk bgtw bek xyh cite...
ala..aku bkn nk cite,tp nk luah pe yg aku rse je skng..

aku xsuke dikongkong...
aku bkn budak kcil ag..
i need my own life...
aku nk hdup aku biar aku yg tentukan..
pe yg aku nk wt..
pe yg aku rncang..
pe yg aku fkir..
aku tw bruk bek nye..
yg pntg aku x pena abaikn pljaran,agama n adab sopan..
tp tlong la...jgn kongkong aku ag..
aku da nk msuk 20 years..
yes,aku msih xnpk mcm dewasa..
sometimes org igt aku msih budak skola yg berhingus tuh..
tp hnya aku yg tw spe dri aku..
aku da mtang ke..or anything else..
alaaa...please la..
dr kecik aku pendam bnda ni...
aku follow je pape pon larangan..
tp skng,aku perlukn hdup sndri..
hdup yg aku corak sndri..
jgn samakn aku masa skola ngn masa aku skng..

dulu impian aku wktu skola,aku nk masuk matrik..
aku nk jd akauntan..
tp aku trpksa akur..
aku  disuruh msuk bidang yg aku lgsung xminat..
pdahal aku da dpt da msuk mtrik..
aku follow jew..beralah ag..=(

sblom tu,aku nk p sbuah tmpt..
mula2 sblm beli tiket,bg izin..
bile da smpai msa nk p,xdpt nk p..
tw x betapa kciknye ati aku wktu tuh..
smpi bengkak2 mta aku..

skng psal msj lak..
xkn msj pon jd isu..huhh..

tension la bile sll kne cmni..
tertekan laaaa...
plezzz laaaa...
i want to be what i want..
i want to do what i want to do..
stresss....urghhhhh!!

hurm..xtw nk luah kt spe..
so,aku luah la kt blog ni..
korg..pe ptot aku wat??
aku x tahan da la cmni..

ok la..daaaa

THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

No comments:

There was an error in this gadget