Friday, November 26, 2010

aKu x sukaa org blas msj lamBattt...

entry kali ni aku nk cite bnda btul ni..
siyuz x tipu...huhuhuh.
aku xsuke gila tahap pe nth la lau org msj ngn aku bls lmbt...
tobat r aku cnfirm angin...huhhh..
nk msj ngn aku tlg bls cepat!!
benci nye aku msj ngn org yg suke bls lmbt2 ni..
cnfirm aku rse nk sound je..

lau xnk msj bek xyh msj..ni bls lmbt!!grrr..

huhh..igt aku ni tunggul ke nk tgu msj org bls lmbt2..
xsuke sgt2 ni n tramat2 la x suke...
so please alert k pd sesape yg msj aku..
tlg bls cepat..sbb aku xsuke mnunggu msj dbalas..
siyuz la..sgt2 x suke...



THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

Sunday, November 21, 2010

i want My familY..

lau org tgk aku..msti org kte aku ni mcm xde mslh jew..
pdahal lam ati aku spe tw??
yup3..dlu aku eppy natural..aku bhgia ngn idup aku.
tp skng aku eppy palsu..snyuman n ktwa yg aku reka sndri..
xde spe tw pe yg tersirat di sebalik snyuman itu..
sdeyhkah aku??gembirakah aku??
hnya Allah dan dri aku sndri yg mngetahui..
actually sejak 2 menjak ni aku sll sdeyh..ati aku hiba sgt..
bertmbh2 mslh aku..pdahal mslh sume tu kcil jew..
cuma aku da besa eppy..skali sdeyh dtg..aku tramat la sdeyh..
dgn x semena2..aku yg bru nk eppy tus jd x eppy lgsung..
adkh mslh or ksdeyhn itu aku yg ukir sndri??
adkh aku yg bersala..pape pon aku da pnt utk brfkir sume tu..

skng pe yg aku tw..aku nk fmily aku..
aku nk mk ayh aku..adik2 aku..
wlaupn kmi bkn kuarga yg snang..sll susa tp aku bhgia ngn kuarga aku..
bhgia tramat2..aku ceria..gembira sll..
bila ag aku dpt balik ni..
aku da mula rndukn fmily aku...
aku xnk duk sni da..tmpt ni mengigatkn aku mcm2..
aku rndu kngan dlu..skng da xsme mcm dlu..
hurm..aku nk balik...mk ayh..ambil la ankmu pulang...
akak da rndukn mk ngn ayh..
xsbar nk balik..skng nk tumpu stdy..tmpu exam..syg dri sndri..syg family...
hnya itu sjewp...aku xnk ksdeyhan dtg lagi..hnya fmily yg terbek..
ye AKU SAYANG FAMILY aku..
i love you all..mwaaahh..
tggu kpulngan ankmu ye mk n ayh..hehehhe






THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

Monday, November 1, 2010

foBia krtAs pink!!!

mesti trtnya2 kn npe aku fobia ngn krts pink...
hahhaha..de ke lam dunia ni org fobia ngn krtas??
krtas bley ggit org ke??
xjugak aku rse..tp bg aku,aku fobia ngn krtas pink..
nk tw ke??ish sbrla..
bru nk citer..hehehe..

arini kelas full woo...dr kul 8 smpi kul 5..
gile jem pale aku..otak tepu da..pnuh ilmu da kot..hahahaha..
pdahal da tahap kebosanan bljar subjek yg sme satu ari...
lec yg ajar pon lec yg sme..bak kte lec aku,ley trmmpi2 kn dye sbb duk tgk mke dye satu hari...hahhaha
adoiii..tp tu bkn sbb aku ley fobia ngn krtas pink..

hurm..ngh syok2 duk wt kje wktu klas td..
tbe2 lec ksygn kami merangkap lec klas kami pon tbe2 dtg lam lab tu..
wahh..igtkn sje dye dtg nk jpe en mael..
skali dye bwak krtas pink da..dye kte nk jpe student yg brknaan..
ngn tnpa syak wasangka,aku wt relax jew...
skli tu nme aku dpggl..opss..bkn aku sorg..kak ain n kak nisa pon kne pggil..
tp ngn hati yg suci,aku wt elek jew..msti sal noss ni..
aku pon p kt lec tu ngn geng aku yg kne pggl tu..
skali tu,en hisyam kte "amik borg ni n isi selengkapnye"
ewah..ngn semangat aku amik borg tu..
skali tgk..
ARGHHHHHHH..borg JTDP II atau dkenali sbg borg disiplin..
rpe2 nye kami kne isi borg disiplin sbb balik lewat aritu..
adoii..betapa x adil sgguh...
bkn sgja pulg lewat..pdahal kmi pulg lewat brsbb..
tp dsbbkn en hishyam yg wt ala2 garang dpn kami..
kmi pon isi je la...rsau gk lau isi borg tu x dpt ostel thun dpn..
nsb bek en hishyam kte "jgn rsau,xde kaitn ngn asrma.."
hampeh tull..sje cri psal ngn kami..ish2..

tp fobia2 pon,mls nk pk..
lntak la nk jd pe pon..bkn nye lggar praturan JMTI..
trbalik lewat jew..
eshhh..sgt x adil..
waaa...xpnh2 de kslhn dsiplin..sbb pulg lewat kne isi borg tuh..
xADILLLLLLLLLLLLL!!!!!!


THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

There was an error in this gadget