Saturday, February 12, 2011

cINta KhaLaYan

assallamualaikum..
aish d ptg yg sjuk ni sbb ujan..
aku tetibe de idea nk updte blog ni..
idea ni dtg pas aku tgk cite hndustan..
da pnt ngis tgk cite ni,tbe2 last skali wt aku suka lak sbb de ayt ni..
'Someone,Somewhere is made for you'
wahh..i like dis word..hehhe

tbe2 aku trbayang,kn best klu cnta yg kita dpt mcm cinta :

CINTA KOREA
cite ni sumpah best..
dye mngisahkn sal kisah cinta yg bhgia sgt..
de 3 org laki yg ske kt dye..
sumenye snggup trima bek bruk pompuan tuh..
de sorg laki antra dorg ni suke kt pmpuan tu..
mcm2 dye wt kt pmpuan tu..caring sgt..
wlaupn dye tw pompuan tu ske kt laki len,tp dye skit xpena brubh ati..
dye x pena wt pmpuan tu mnangis..
de ke laki cmtu yg mnjaga prmpuan tu n sggup wt pe sje kt dunia ni??
wlau ati dye sakit,tp demi pompuan tu,dye ttap sntiasa de ngn pompuan tu..
suke2..nak2..hehehe

CINTA NOVEL
ha..cinta lam novel ni pon best..
dye brkisarkn sorg laki duda yg dtggalkn istri..
tp dye kna jga sorg ank yg dtgglkn istri kt dye..
smpi la dye jpe sorg pmpuan ni..
smpi la dorg da kawin,laki ni jga pompuan tu best sgt..
nk tw..bca la nvel ni..hehehhe

CINTA HINDUSTAN
kisah prcintaan lam cite ni best sgt..
wlaupn pmpuan ni dh mti,tp laki ni ttap stia kt pompuan tuh..
n snggup lakukn pe je utk pompuan tuh..
tobat bes la..hehhe

tp hakikatnye ni hnya cinta khayalan..
cinta hakikat ialah mcm cinta melayu..
pnuh ksengsaraan,ksdehan,tangisan..
mghrap cinta yg x pasti..
syg pd sseorg tp org tu x dsyangi..
brtepuk sbelah tgan..
sakitt sgt..kn2??

CINTA MELAYU
tragis kot cite ni,,
tnggu pnye tggu tgk2 org yg dtggu kawin ngn org lain..
waaa..ley frust..tgk sndri la..
sdeyh kot..
lagu dye pon lau dgr ley meleleh airmta..xnk2..
xsuke cinta cmni..
npe cinta xsll bhgia..


p/s : cinta yg hakiki adalah cinta kepada ALLAH



THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

There was an error in this gadget