Friday, January 14, 2011

posmen posmen..

assallamualaikum..
di ari yg ceria ni..
aku dpt satu idea nk updte blog ni..
hehhe..
memandangkn skng ni kt ostel aku ngh wt "spongbob letter"..
so,aku nk cite skit sal ni..
stiap kali msuk sem,aktvti orientsi sakura antra jnior n snior msti de.
n ni la aktviti dye..men tulis surat..hehhe..
actually aku ni mmg suka men surat2 ni..
dr skola ag aku suka tulis surat sbb..
lau surat,aku ley simpan..
lau msj,ble full inbox kne pdam..
xde la knangan..kn2??
pape pon kali ni best men spongbob letter..adik junior aku bek sgt..
suke3..brtuah aku..
mcm kwn2 aku,dpt junior yg sombong..
ish lau aku dtmpt dorg,aku x bls da surat tu..
biar dorg kne denda nti...hahha(niat jahat)..
tp sbb jnior aku bek,sebeknya aku lyn..
ha..korg nk tgk x surat yg adik tu bg..ni dye..hehee

adik ni mmg rjin..tgk tu..wrna wrni surat dye..hehhee

tp kn,bkn je surat spongbob letter je aku smpn..
tp surat dri my love pon aku smpn...
smpi bila2 aku akn smpn..
ni surat dye yg prtma..
aku suka sgt bc surat dye..
btul2 mnyentuh hti ku..
tp nthla,btul ke pe yg dye ckp lam surat tu mc sma ngn pe yg dye rasa skng..
ohhh..broken...arghh..

tgk..lawa kn tulisan dye..hehhee

THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

No comments:

There was an error in this gadget