Wednesday, December 8, 2010

thAnk Allah..

assallamualaikum..
alhamdullillah brsyukur ke hadrat Illahi akhirnya aku sembuh dr ksedihan..
nth la..sjak 2 menjak,aku sering murung dan brsedih..
mslhnye sbb kwn2 aku..
kwn2 aku da mcm mnjauhkn dri dr aku..
pdahal aku xde sala pape pon ngn dorg..
rpe2nye de batu api dlm prshabatan kmi..
de yg mghasut spya kami x rapat da..
tp de hikmah d sbalik sume ni..
aku x ag kua mlm..aku lbh tumpu pd ibadat dan stdy..
aku xde fkir da nk enjoy2 atau pe sje..
aku da mula lalai dlu ngn duniawi smpi aku hnya fkirkn hiburan..
skrg aku mngerti sume tu..
Allah nk aku kmbali ke pgkal jalan..
Allah telah mengurniakan aku seorg lelaki yg cintanya adlh mncintaimu ya Allah..
aku brsyukur sgt bertemu dgn dye..
mlalui dye..aku yg mula lalai.
sdikit demi sdikit kmbali pulih sperti dlu..
wlaupon aku sering mbntah kputusan dye..
tp bila aku pk blik..tu adlh utk mmbimbing aku..
YA ALLAH..tetapkanlh dye sbg jdoh aku..
aku mncntai drinya YA ALLAH..
kerna aku prcya,kau mnyediakn yg terbek utk hmbamu..
dan aku sudah jpe yg terbek utk berada dsisi ku selamanya...
AMINN..

berbalik pd cerita td..
aku skng mula merindukn shabat baik aku..
K-own,Numan,Muna,Niesa,Asma,Arifah..
hnya dorg yg mmahami aku swaktu aku jtuh dlu..
dorg yg wt aku bangkit semula..
bila aku ley jpe dorg balik..
rndu kt dorg sgt2 ni..

aku dan k-own..kwn yg sntiasa de wktu aku sdih dan gmbira..


ni la geng3 G4..sume nye the best larh..


rakan2 skelas d RMM..rndu korg..sumpah rndu..


ni la kwn baik aku smasa d RMM..

wktu ni best sgt ngn korg..lebiu larh..

n the single one is my BEST frenz wktu kt skola rndh dlu..
dye sntiasa de ngn aku..rndu ko SOLEHAH

wey korg..lau korg bc entry aku ni..
hope korg pon rndu aku sbb aku rndu korg sgt2..
siyuz ly..rndu sgt2..
syg korg sume..mmwahhh..



THANX KERANA MEMBACA...LUV U LARH!!!

2 comments:

OnLy_SHERA said...

rindu G4 wehhh.. !!! :(

akusukacakapbanyak said...

hehhe..tw xpe..G4 the best..

There was an error in this gadget